Четвер, 01 лютого 2024 09:54

Україна отримала другу партію евакуаційних машин швидкої допомоги від ОАЕ

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, друга партія машин у кількості 27 одиниць була отримана фундацією Олени Зеленської та Міністерство охорони здоров’я від Об’єднаних Арабських Еміратів.

Наразі ці автомобілі передані медикам та використовуються для екстрених викликів. Загалом медикам передали 50 швидких евакуаційних машин на базі цивільного позашляховика Toyota Land Cruiser J79.

Перша партія цих машин від уряду Об’єднаних Арабських Еміратів у кількості 23 одиниці була передана наприкінці 2023 року.

Машини переобладнані з цивільних позашляховиків Toyota Land Cruiser J79. Завдяки 4-літровому двигуну V6 потужністю 250 к.с. та повному приводу автомобіль може подолати важке бездоріжжя.

Машини облаштовані усім необхідним обладнанням, таким як кисневі балони, кардіомонітори, дефібрилятори, електрокардіографи та апарати штучної вентиляції легень.

Крім того, завдяки встановленому обладнанню у цих евакуаційних машинах швидкої допомоги можна врятувати людину в разі кардіогенного шоку, надавати допомогу під час пологів, проводити реанімацію пацієнтів, здійснювати загальне знеболення та первинну хірургічну обробку ран.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автомобілі розподілені по регіонах, які найбільше постраждали від російської агресії та найбільше потребують спеціального транспорту для медичної евакуації та надання допомоги.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: