П'ятниця, 05 січня 2024 13:53

У Київській області працюватимуть п’ять нових комунальних машин

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, фахівці Кременчуцького заводу комунальної техніки «Альфатекс» відвантажили на адресу замовника п'ять одиниць різнофункціональної техніки.

Два сміттєвози із заднім завантаженням АТ-5031 на шасі IVECO EuroCargo

Два сміттєвози із заднім завантаженням АТ-5021 на шасі IVECO Daily

Бульдозер Dressta TD-15М STD (TIER 3)

Закупівля відбулась за сприяння Міжнародної Екологічної Фінансової Корпорації НЕФКО. 

Під установку навісного обладнання АТ-5031 було обрано функціональні шасі IVECO EuroCargo ML 140E22-E5 колісної формули 4х2 в стандартній комплектації.

Приймальний бункер сміттєвозів зварений роботом і відрізняється особливо міцною конструкцією шляхом використання металу зносостійкого імпортного виробництва.

Всі елементи системи розташовані поза завантажувальним кузовом, що запобігає забрудненню та забезпечує швидкий доступ при обслуговуванні та діагностиці.

У базову комплектацію сміттєвоза входить підйомний маніпулятор вантажопідйомністю 700 кг. Об’єм ковша приймального бункера становить 2,0 м. куб. Об'єм бункера становить 13 куб.м.

Сміття може завантажуватися з євроконтейнерів об’ємом 0,12 – 1,1 куб.м. за допомогою маніпулятора або ручним способом безпосередньо в бункер сміттєвоза.

Робота механізму пресування доступна в автоматичному, напівавтоматичному або ручному режимах, оператор самостійно вибирає її в залежності від ситуації при завантаженні.

Рух опорної та пресуючої плити відбувається за спеціальними вкладками, що позитивно позначається на характеристиках машини. Коефіцієнт ущільнення відходів 6:1.

Сміттєвози із заднім завантаженням АТ-5021 на шасі IVECO Daily 70C16H3.0 призначені для механізованого завантаження, ущільнення, транспортування, а також механізованого вивантаження твердих побутових відходів.

Сміття може завантажуватися з євроконтейнерів об’ємом 0,12 – 1,1 куб.м. за допомогою маніпулятора або ручним способом безпосередньо в приймальний бункер сміттєвоза.

Вивантаження здійснюється за допомогою виштовхувальної плити. Об’єм бункера сміттєвоза становить 9 куб. м. Вантажопідйомність маніпулятора — 650 кг. Коефіцієнт ущільнення сміття — 3:1.

Приймальний бункер навісного обладнання сміттєвоза АТ-5021 відрізняється особливо міцною конструкцію завдяки використанню зносостійкого металу.

Придбання нових якісних сміттєвозів допоможе налагодити ефективну систему поводження з твердими побутовими відходами та сприятиме покращенню санітарно-екологічного стану на території громади. ?

Бульдозер Dressta TD-15М STD (TIER 3) використовується для будівництва доріг, земляних робіт, вирівнювання землі, прибирання снігу тощо. Він має високу продуктивність та ефективність, є надійним та міцним, що дозволяє використовувати його в різних умовах.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, бульдозер має високу маневреність та точність, що дозволяє використовувати його при роботі в обмеженому просторі.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: