Субота, 06 січня 2024 12:24

Представлять цікавий комерційний електрофургон

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на майбутній виставці СES у Лас-Вегасі компанія B-ON презентує електричний фургон Pelkan.

Родзинкою машини стане інтелектуальна система доставки посилок, яка полегшує їхнє розвезення на так званій «останній милі». Також автомобіль привертає увагу незвичайним дизайном – зі світлодіодними плафонами на всю ширину носової частини.

Електрофургон Pelkan розроблено на відкритій автомобільній платформі Mobility in Harmony (MIH) від контрактного виробника Foxconn.

Він має вантажопідйомність 1235 кг. Машина завдовжки 5725 мм, завширшки 1850 мм та заввишки 2515 мм має колісну базу 3380 мм.

Електромотор потужністю 85 кВт живлять акумулятори у двох варіантах ємності: 43 чи 54 кВт.год. В останньому випадку запас ходу при циклі WLPT сягає 250 км.

На швидку підзарядку постійним струмом, від 30 до 80% ємності знадобиться всього 30 хвилин, а змінним струмом, до 100% ємності – близько 8 годин. Максимальна швидкість становить 120 км/год.

Зазначимо, що компанія B-ON зі штаб-квартирою в Люксембурзі з 2022 року займається випуском легких розвізних електромобілів німецької марки Street Scooter, яких сьогодні досить багато експлуатується в Deutsche Post.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, B-ON також має дочірні підприємства в США, Великобританії, Китаї та Латинській Америці.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: