Понеділок, 28 серпня 2023 13:20

В Україні створили сучасну каналопромивну машину

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Завод «Альфатекс» відправив до Житомирської області каналопромивну машину АТ КП-0702 на шасі DAYUN CGC1120.

Машина каналопромивна призначена для аварійного та профілактичного очищення каналізаційних та водостічних труб, відстійників, колодязів, водостічних приймачів.

Спеціальне обладнання складається з цистерни, насоса високого тиску з приводом, барабана з намотаним рукавом, гідравлічної системи та допоміжного обладнання.

Насос і барабан з рукавом розміщені в опалювальному відсіку, що дозволяє використовувати машину цілий рік.

Машина каналопромивна АТ КП-0702 має наступні технічні характеристики:

Ємкість цистерни спецобладнання  — 6,0 куб.м.

Тиск води, що створюється насосом  — 16 МПа.

Продуктивність насоса  — 122 л/хв.

Довжина промивного рукава  — 100 м.

Діаметр трубопроводів, що очищується — 150-1000 мм.

Товщина стінок цистерни 4 мм, каркас теплоізольований.

Насос високого тиску Європейського виробника НРР – Рressurepumps (Італія) HPP  ELS 122/160.

Привід насоса високого тиску  — від двигуна автомобіля. Надбудова встановлена на шасі DAYUN CGC1120 колісної формули 4×2, яке комплектується потужним дизельним двигуном Weichai WP4.1Q160E50 (Євро-5) об'ємом 4087 куб. см, що гарантує надійність та ефективність роботи.

 6-ти ступінчаста КПП Shaanxi Fast Gear додає комфорту і легкості в керуванні. Комплектація техніки агрегатами відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF підкреслює високу якість та надійність даного самоскида.

Додаткові опції — кондиціонер, електросклопідйомники, центральний замок, люк, магнітола MP3/USB, барабан з гідроприводом, з можливістю плавного регулювання обертів і реверсивним режимом, пристрій обмивки рукава високого тиску.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, також - це розмивний пістолет, автономний повітряний опалювач, сигналізація мінімального рівня води, продувка водяної системи, система заповнення насоса незамерзаючою рідиною, освітлення робочого відсіку, заправна колонка тощо.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: