Середа, 16 серпня 2023 12:55

На Київщині працюватиме новий сміттєвоз вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на заводі «Альфатекс» виготовили та відвантажили до Київської області ще один сміттєвоз АТ-4022 на шасі DAYUN CGC1120 з боковим завантаженням.

Комунальна надбудова встановлена на шасі DAYUN CGC1120 (4х2) з новою комфортабельною кабіною зі спальним місцем.

Придбання сучасної техніки сприятиме розвитку комунального підприємства та можливості надавати мешканцям громади якісні комунальні послуги.

Об'єм приймального бункера сміттєвоза становить 12 кубічних метрів - це великий об'єм для ефективної роботи. Конструкція відрізняється особливою міцністю та стійкістю, завдяки використанню найякіснішого зносостійкого металу.

Що робить ці сміттєвози такими ефективними? Секрет у боковому завантаженні. Бак з відходами перекидається в люк нагорі кузова за допомогою бічного маніпулятора, дозволяючи завантажити відходи зі стандартних контейнерів об'ємом 0,75 куб. м або з євроконтейнерів об'ємом 1,1 куб. м.

Система ущільнення зменшує об'єм відходів забезпечуючи коефіцієнт 4:1, що дозволяє економити місце та оптимізувати перевезення.

Конструкція кузова ретельно проконтрольована сучасним обладнанням, гарантуючи герметичність та довговічність.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, антикорозійна обробка забезпечує захист від зовнішніх впливів навіть при тривалій експлуатації.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: