Вівторок, 15 серпня 2023 13:25

На Хмельниччині працюватимуть нові самокиди на шасі IVECO

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, енергетики Хмельниччини отримають у користування два нових 10-тонних самоскиди.

Вантажівки виготовлено виготовлено на Заводі «Техкомплект» на базі вантажних шасі IVECO EuroCargo ML180E25.

Призначенням самоскида TK-IV-CC на вантажному шасі IVECO EuroCargo ML180E25, Euro 5 є перевезення сільськогосподарської продукції, а також сипучих будматеріалів – піску, щебеню та іншого.

IVECO EuroCargo ML180E25 600 мм – вантажний автомобіль із заднім приводом, оснащений механічною шестиступінчастою коробкою передач. Максимальна маса вантажу, що перевозиться, становить 10 т.

Завдяки потужній рамі автомобіль показує відмінні результати по вантажопідйомності. Самоскид IVECO EuroCargo ML180E25 600 мм створений спеціально для їзди дорогами з твердим покриттям або ґрунтовим дорогам.

IVECO EuroCargo ML180E25 600 мм має висоту бортів 600 міліметрів. Задній та бічні борти становлять прямобортний металевий кузов. Розвантаження провадиться з трьох сторін.

Це дає змогу використовувати техніку в будь-якому із зручних положень, не виключаючи важкодоступних місць. Невеликі розміри самоскида дозволяють експлуатувати його у місцях, де маневрування обмежене.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, управління перекиданням кузова здійснюється за допомогою невеликого важеля, що знаходиться в кузові автомобіля.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: