Понеділок, 31 липня 2023 13:01

Презентовано новий Ford Transit 2024: як змінився популярний мінівен

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, в Китаї представили новий Ford Transit - комерційна модель пройшла оновлення і надійде в продаж з осені.

Китайський Ford Transit 2024 з'явився раніше глобальної версії. Це глибока модернізація моделі, яку випускають з 2014 року. Більшість кузовних панелей було замінено.

Дизайн Ford Transit став виразнішим і суттєво різниться, залежно від версії моделі. У початковому виконанні решітка радіатора і фари виконані в дусі пікапа Ford Ranger.

У більш розкішних версіях передня частина виконана в дусі нещодавно представленого Ford Tourneo Courrier. В електромобілі ж замість радіаторної решітки встановлено пластикову заглушку.

У салоні Ford Transit 2024 на передній панелі встановлено два дисплеї. Як і раніше, китайська модель запропонована у вантажних і пасажирських версіях різної довжини і висоти місткістю до 11 осіб.

Перелік опцій поповнили задня пневмопідвіска і система напівавтономного водіння.

Новий Ford Transit збереже турбодизелі об'ємом 2,0, 2,2 і 2,4 л і буде доступний з 6-ступінчастою механічною і 8-ступінчастою автоматичною КПП.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, електромобіль Ford e-Transit збереже 211-сильний мотор, але отримає збільшену батарею на 100 кВт∙год, що збільшить запас його ходу до 320 км.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: