П'ятниця, 28 липня 2023 13:30

В Україні виготовили новий автогідропідйомник

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автогідропідйомник SOCAGE А314 на шасі DAYUN CGC1060 поповнив автопарк нашого клієнта у Дніпропетровській області.

Універсальне рішення для роботи в обмежених міських умовах — продукт спільного виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки «Альфатекс» та італійської компанії SOCAGE.

Завдяки своїм характеристикам техніка відмінно виконає різні завдання, а це - обрізка дерев, встановлення освітлення та багато іншого. Автомобіль може легко під'їхати до будь-якого малодоступного місця.

Міцний, надійний при цьому маневровий, компактний і дуже функціональний автогідропідйомник SOCAGE А314 має наступні технічні характеристики:

робоча висота підйому — 13,7 метра;

горизонтальний виліт стріли — 7,1 метра;

вантажопідйомність люльки — 250 кг;

кут повороту стріли — 360 град;

наявність багатьох опцій для комфорту і простоти в управлінні одночасно.

SOCAGE A314 на шасі DAYUN CGC1060 оснащений ізоляційною люлькою, що робить його ідеальним для роботи на лініях електропередачі та зв'язку під напругою до 1000 В. Це означає, що фахівці зможуть здійснювати необхідні роботи, не відключаючи електроенергію, забезпечуючи ефективність та безпеку.

Управління підіймачем здійснюється за допомогою декількох пультів керування: на поворотній колоні (турелі) і безпосередньо в люльці.

Автогідропідйомник має розширену робочу зону, адже поворот люльки на 90 градусів вліво і 90 градусів вправо забезпечує додатковий комфорт і зручність.

Також автомобіль DAYUN CGC1060 є ідеальним партнером для SOCAGE A314. Середньотоннажний вантажний автомобіль колісної формули 4х2 має компактні розміри та надійну конструкцію.

Він оснащений потужним двигуном Weichai WP3NQ150E50 та 6-ступінчастою коробкою передач Fast Gear, які забезпечують плавну й ефективну роботу.

Комфорт водія та пасажирів — це ще одна перевага DAYUN CGC1060. Зручна кабіна оснащена різноманітними опціями, які забезпечують комфортне водіння: MP3 магнітола, електросклопідіймачами, центральний замок з дистанційним керуванням, пневматичне сидіння водія, кондиціонер.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, окрім того, автомобіль оснащений денними ходовими LED вогнями, коректорами фар, протитуманними фарами, дзеркалами заднього огляду з підігрівом та багатьма іншими деталями та компонентами.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: