П'ятниця, 28 липня 2023 12:04

Nissan представляє місткий фургон для європейського ринку

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цього літа європейський ринок легких розвізних автомобілів поповнився новим гравцем – моделлю Nissan Townstar L2, розробленою на одній платформі з Renault Kangoo.

Версія із збільшеною колісною базою має габаритну довжину 4910 мм та відрізняється більш містким вантажним відсіком – на 4,3-4,9 м куб. Стандартне виконання вміщує 3,3-3,9 м куб.

Новинка отримала бічні зсувні двері з ширшим прорізом (831 мм), що дозволяє здійснювати завантаження-розвантаження європіддонів.

Завдяки доопрацьованій задній підвісці вантажопідйомність довели до 800 кг. При цьому машина може буксирувати причепи повною масою до 1500 кг.

Nissan Townstar L2 оснащується 1,3-літровим бензиновим агрегатом потужністю 130 к. с. Пропонується також версія EV. Вона комплектується 90-кіловатним електромотором, який живлять батареї ємністю 45 кВт. год.

Запас ходу у міському режимі сягає 389 км, а комбінованому – 275 км. Цього цілком достатньо для машин такого класу. Заряджання батарей можливе як змінним струмом (11/22 кВт), так і постійним (80 кВт).

З новим електричним фургоном Nissan став ближчим до виконання програми Ambition 2030 з переходу на випуск нешкідливих автомобілів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, за даними компанії, до кінця десятиліття половина легких розвізних автомобілів, що продаються в Європі, буде на електротязі.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: