Четвер, 06 липня 2023 13:05

У Марганці використовується унікальна вітчизняна автоцистерна

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автоцистерна АТ АЦ-0402 на шасі DAYUN CGC1120 працює у Марганці, доставляючи питну воду мешканцям міста.

Внаслідок знищення Каховської ГЕС, частина українських міст і сіл залишилися без води, у тому числі й Марганець. Проте здатність українців об'єднатися та допомагати один одному в кризові моменти не стала виключенням і на цей раз. На сьогодні жителям цього міста доставляють питну воду спецтранспортом.

Сучасна автоцистерна АТ АЦ-0402 на шасі DAYUN CGC1120 нещодавно була передана КП «Кременчукводоканал» у прифронтове місто Марганець, що на Дніпропетровщині, де також вода — найактуальніша тема сьогодення.

Спеціальний автомобіль комунальному підприємству «Кременчукводоканал» був поставлений Кременчуцьким заводом комунальної техніки АЛЬФАТЕКС місяць тому.

Автомобіль має двосекційну цистерну об'ємом 5 куб.м, призначену для перевезення питної води. Внутрішня частина цистерни виготовлена з високоякісної харчової нержавіючої сталі марки AISI 304, що забезпечує максимальну безпеку і зберігання води в найчистішому вигляді.

Зовнішнє облицювання цистерни виконане технічною нержавіючою сталлю марки AISI 430, що додає їй естетичного вигляду та захищає від зовнішніх впливів. Простір між корпусами заповнений теплоізоляційним матеріалом, який забезпечує стабільну температуру рідини.

Однією з найважливіших функцій цистерни є термоізоляція, яка гарантує, що температура рідини змінюється незначно навіть при великих коливаннях зовнішнього середовища. Завдяки цьому, рідина зберігає свої корисні властивості й залишається готовою для вживання.

Термоізоляція цистерни АТ АЦ-0402 дозволяє уникнути зміни температури рідини більше ніж на 2°C протягом 10 годин при різниці температур рідини та навколишнього середовища 30°C ± 2°C.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, спеціалізована машина АТ АЦ-0402 на шасі DAYUN CGC1120 працює по 12 годин на добу вже 2 тижні й працюватиме надалі — до стабілізації ситуації з питною водою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: