Субота, 08 липня 2023 10:00

Україна отримає від Великої Британії пожежні автомобілі

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Об’єднане Королівство анонсувало передачу Україні 17 спеціальних пожежних машин.

Спеціальні пожежні машини RIMFV раніше належали аеродромним службам Королівських повітряних сил та уряду Уельсу. Машини мають бути готові до передачі через декілька тижнів.

Військова пожежна служба України вже провела тижневі навчання на авіабазі Королівських ПС у Віттерінг для ознайомлення з технікою.

За словами міністра оборони Бена Уоллеса, пожежні машини покращать спроможність країни протистояти локалізації наслідків ракетних ударів.

Пожежні машини доставлять до військової бази у Кембриджширі, де їх перевірять та відправлять до України.

Велика машина-піноутворювач MFV та аеродромна машина швидкого реагування RIV надійшли на озброєння Королівських повітряних сил в 1990-х роках та становили основу пожежної служби повітряних сил.

Піноутворювач MFV обладнаний резервуарами для зберігання 5600 літрів води та 680 літрів спеціальної піни. Також машина обладнана двома контейнерами з 50 кг спеціального порошку в кожному.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, машина швидкого реагування RIV обладнана меншим резервуаром на 2300 літрів води та 300 літрів піни. Як і MFV, вона обладнана двома контейнерами із 50 кг спеціального порошку у кожному.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: