Субота, 08 липня 2023 13:36

Німецькі волонтери подарували спецавтомобілі та автобуси для прифронтових міст

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гуманітарний конвой з Німеччини із ініціативи Water4Ukraine доставив до Львова 4 автобуси для прифронтових водоканалів, пожежні автомобілі та авто для Львівводоканалу.

Так, автобуси відправлять для водоканалів Дніпра, Запоріжжя, Миколаєва, Чернігова, пожежні автомобілі - для легендарної Чорнобаївки на Херсонщині, а Львівводоканал отримав авто Volkswagen Т4 з кузовом.

«Цього разу у складі німецької делегації було 18 осіб. Більшість з них уже стали добрими друзями для нас, адже уже не вперше в Україні та у Львові. Приємно відзначити, що родина «Water4Ukraine» збільшується.

У кожній поїздці є нові волонтери, що незважаючи на продовження війни, не бояться перетинати кордон і їхати в Україну», - розповідають у ЛМКП «Львівводоканал».

Ініціатива Water4Ukraine зародилась рік тому. Засновником і головним промоутером ініціативи в Німеччині є Elmar Thyen, а з українського боку роботу курує заступник директора ЛМКП «Львівводоканал» Володимир Білинський.

За цей час було здійснено 11 гуманітарних конвоїв із технічною допомогою та автотехнікою для водоканалів. До неї залучаються добровольці-волонтери, які здійснюють транспортування усіх вантажів за свій кошт з власної ініціативи.

Сприяння у доставці вантажів через кордон здійснює NGO LEF, а ЛМКП «Львівводоканал» традиційно виступає хабом, куди доставляється техніка з Німеччини і звідки її забирають представники інших водоканалів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, частина допомоги залишається львівським комунальникам, а більшу частку - передають прифронтовим водоканалам за попереднім погодженням з німецькими партнерами.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: