П'ятниця, 30 червня 2023 14:03

На Полтавщині працює цікава комунальна машина вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вакуумна машина з обладнанням власного виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки «Альфатекс» успішно розпочала свою роботу.

Новинка працює в містечку Нова Галещина, що розташоване в Полтавській області!

Вакуумний автомобіль АТ ВО-0103 допоможе розв'язати питання механізованого очищення каналізаційних колодязів, а також перевезення і розвантаження нечистот в місцях утилізації.

Асенізаційна машина з потужним вакуумним насосом, що створює розрідження в цистерні, з легкістю буде відкачувати відходи побутового або промислового походження.

При всій нехитрій конструкції, вакуумна машина відповідає жорстким умовам, пов'язаним з її експлуатацією.

Цистерна має місткість 9,5 кубічних метрів, а глибина очищення досягає 4,5 метри. Час наповнення цистерни займає всього 10 хвилин, а продуктивність вакуум-насоса становить неймовірні 360 кубічних метрів на годину. Максимальне розрідження в цистерні складає 0,08 МПа.

Особливість цього вакуумного автомобіля полягає в наявності додаткових опцій та оснащення спецтехніки, що значно полегшує його експлуатацію.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Кременчуцький завод комунальної техніки «Альфатекс» виготовляє установки даного типу вже понад 20 років.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: