Субота, 01 липня 2023 10:05

Тайванські волонтери передали спецтехніку для України

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, тайванські волонтери передали гуманітарну допомогу для українських рятувальників та автотранспорт для військових.

В місті Чжанхуа благодійники анонсували масштабний гуманітарний вантаж для України.

Він включає 48 автомобілів, зокрема понад 20 автівок швидкої допомоги, щонайменше 6 пожежних машин та ще кілька десятків джипів і мінібусів для потреб українських захисників на фронті.

Ініціатором проєкту є місцевий підприємець Бай Саньжун. Саме він почав закуповувати вживані автівки та проспонсорував їх ремонт і переобладнання.

До збору також доклалися державні установи по всій країні, зокрема Міністерство охорони здоровʼя, регіональні відділки поліції та митниці.

Тайванська пресвітеріанська церква, Тайванська асоціація з розвитку громад (TACA) та інші благодійники підготують гуманітарну допомогу та спеціалізоване обладнання, якими планують заповнити автомобілі перед відправленням.

Очікується, що вантаж вирушить до України морем вже в середині липня.

Окрім допомоги, котру організовує місцеве самоврядування Китайської Республіки, уряд країни також бере участь у масштабних проектах з фінансування гуманітарних допомоги населенню та реконструкції зруйнованих міст України.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, добровольці із цієї країни також беруть участь у бойових діях на стороні України в складі інтернаціонального легіону при Головному управлінні розвідки.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: