Середа, 10 січня 2024 12:42

Німецька оборонна компанія будує ремонтний центр бронетехніки в Україні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, німецька оборонна компанія Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft почала будівництво сервісного центру бронетехніки в Україні.

Зокрема, там ремонтуватимуть танки Leopard. Про це повідомив депутат німецького Бундестагу Маркус Фабер.

«На заході України Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft будує ремонтний центр для бронетехніки, яка потребує ремонту, наприклад, Leopard 1, які вона постачала», - зазначив він.

Фабер зауважив, що розгортання ремонтних потужностей в Україні дозволить значно підвищити ефективність та знизити терміни відновлення техніки.

Оскільки ремонт бронетехніки в межах країни значно зекономить час та гроші, а Збройні сили зможуть навчати своїх механіків безпосередньо на місці.

«Візит на місце також показує, що німецькі податкові гроші використовуються розумно і що вартість нашої військової допомоги зберігається», - додав німецький депутат.

Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft стане другою німецькою оборонною компанією після Rheinmetall, що розгорне свої потужності на території України.

FFG є одним із найбільших постачальників бронетехніки в Україну. Компанія спеціалізується на ремонті військової техніки та створенні спеціалізованих машин.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, зокрема, йдеться про танки Leopard 1A5, інженерні машини WiSENT 1 MC, Pionierpanzer 2A1 Dachs, а також пускові установки зенітних комплексів IRIS-T SLS.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: