Четвер, 22 квітня 2021 10:29

Метінвест придбав велику партію вахтових автомобілів на шасі Renault

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для роботи в кар'єрах і цехах Північного, Інгулецького і Центрального ГЗК Кривого Рогу надійшло 14 одиниць спецтехніки.

На придбання автомобілів компанія Метінвест спрямувала близько 50 млн гривень.

Нові вахтові машини зібрані на позашляховому шасі Renault з дизельними двигунами, потужністю 270 кінських сил. Це перші автомобілі такого типу, розроблені для важких умов експлуатації на кар'єрних дорогах.

Для комфорту пасажирів в кузові-фургоні встановлені 22 комфортабельних крісла з ременями безпеки і натягувачами.

Оптимальні умови в салоні в будь-яку погоду створить клімат-контроль. У холодну пору року тепло забезпечуватимуть автономний дизельний обігрівач і центральний обігрів.

Для зручності кабіна водія і фургон обладнані переговорним пристроєм, який дозволяє тримати зв'язок з пасажирами. У салоні автомобіля встановлена шафа для спецодягу та інструментів. В салоні також встановлена ​​комп'ютерна техніка та монітор.

За словами водіїв, вахтові автомобілі зручні в експлуатації - антивібраційне крісло, автоматичні склопідйомники, регулювання дзеркал.

Велику увагу звернено на безпеку водія та пасажирів. При спуску в кар'єр передбачено гірське гальмо. Вбудована сповільнююча система дозволяє рухатися з малою швидкістю.

Також на спусках і підйомах регулюється рух фар, які вони надійно захищені гратами від потрапляння каміння. Для непередбачених ситуацій передбачений запасний вихід. Щоб орієнтуватися в темний час доби над дверима салону змонтовані світлодіодні лампи.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, ще одна поставка нових вахтових автомобілів на комбінати Метінвесту очікується влітку.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: