Субота, 16 грудня 2023 11:59

Renault Trucks представила вантажівку з альтернативою традиційним палетам

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Renault Trucks разом із транспортною компанією Jacky Perrenot запускають унікальний проект у галузі міських вантажоперевезень.

На електровантажівку Renault E-Tech D Wide з рефрижераторним кузовом встановили інноваційну систему завантаження-розвантаження. Ця розробка від ACTEMIUM (VINCI Energies) є чудовою альтернативою традиційним палетам та гідробортам.

Вантаж переміщається в кузові за карусельним принципом у спеціальних мобільних контейнерах, які можуть бути різного типу: звичайні, ізотермічні чи сітчасті. При під’їзді автомобіля до місця доставки той чи інший контейнер автоматично розвантажується на землю.

При цьому відпадає необхідність у багатьох звичних операціях: відкриття/закриття дверей, доступу водія в кузов і задіяння гідроборту. У результаті під час завантаження-розвантаження економиться до 30% часу.

Це не тільки прискорює доставку, але зменшує затори на дорогах, тому що автомобіль менше часу стоїть на проїзній частині.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Jacky Perrenot стане першим перевізником, який з 2024 почне експлуатувати електровантажівки Renault E-Tech D Wide з інноваційною системою навантаження/розвантаження.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: