Понеділок, 18 грудня 2023 11:20

KIA анонсувала нову лінійку комерційних електромобілів

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, корейський автовиробник представить свої нові спеціально розроблені легкі комерційні електромобілі та бачення майбутнього на виставці CES 2023.

Після п'ятирічної перерви KIA повертається на подію з великими планами. Компанія представить свою майбутню лінійку комерційних авто і бізнес-стратегію.

Зазначається, що новинки від KIA поєднують «технології електромобілів з вдосконаленим програмним забезпеченням, яке відкриє двері для нового бізнесу та стилю життя».

На виставці KIA буде представлено п'ять спеціально розроблених електромобілів, у тому числі той, масове виробництво якого заплановано вже на 2025 рік.

Модельний ряд комерційних авто включатиме три середніх, один великий і один малий фургони. Найменша машина дебютує першою.

Корейський автовиробник також планує показати свою концепцію електромобілів для всіх з новими компактними концепт-карами EV3 і EV4. На виставці також будуть представлені флагман KIA EV9 і спортивний EV6 GT.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, KIA хоче зробити спеціально сконструйовані електромобілі частиною свого основного бізнесу. Компанія прагне розширити сферу електронної комерції, логістики та доставки за допомогою спеціально сконструйованих електромобілів.

 




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: