Четвер, 09 листопада 2023 11:48

Renault показав перше фото свого нового комерційного фургона

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, через два тижні французи покажуть на виставці важких та легких комерційних автомобілів Solutrans 2023 у Ліоні фургон Renault Master наступного покоління.

Легендарний фургон, що з 1980 року вироблявся у різних серійних варіантах і модифікаціях тиражем понад 3 мільйони одиниць, нині на порозі чергового оновлення з небаченою досі ефективністю.

Розробники заявили про 21-процентне зменшення споживання в електричній версії та економію у добрих 1,5 л/100 км для версії з двигуном внутрішнього згоряння.

І хоча повноцінне зображення розробники тримають в таємниці до прем’єри, вони все-таки натякнули на кузов у формі Aerovan та нову гальмівну систему, що й забезпечать згадану економію споживання.

На недавніх шпигунських фото видно нову версію фургона, що оснащений стандартними розсувними бічними дверима.

Ймовірно, Renault запропонує ще й версію шасі з кабіною без надбудови, щоб покупці могли відправити такий Master на переобладнання та перетворення на автомобіль під свої потреби.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, виробничий майданчик змінюватися не буде. Як і раніше, фургони вироблятимуть на заводі в Батільї, де вже перепроєктовані потужності для виробництва новим та інноваційним способом.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: