Неділя, 11 квітня 2021 10:31

Яким буде новий Duster

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Renault оголосила про те, що більше не має наміру займатися виробництвом бюджетних моделей, і  їх будуть випускати під маркою Dacia.

Новий Dacia Duster, як і Логан і Сандеро третього покоління, отримає нову платформу - CMF-B, на якій проектуються також Logan і Sandero.

Нова платформа дозволить переглянути дизайн, в тому числі і кардинально. Передбачається, що модель запозичить рішення від Logan і Sandero, а також від концептуального кросовера Bigster, показаного в січні 2021 року.

Логотип Dacia теж буде оновлено і, ймовірно, покликаний допомогти перезапустити бренд, змінити сприйняття автомобілів марки як компромісних, але доступних.

Дизельного мотора у нового Дастера, швидше за все, не буде. Кросовер отримає помірно-гібридні установки, біопаливні (бензин + газ), а також версії з E-Tech, як у нових Clio і Arkana.

E-Tech може бути як без функції підзарядки від розетки, так і з нею. Ймовірно, збережуться в лінійці повнопривідні модифікації, причому не виключено, що за задню вісь буде відповідати електромотор - це рішення буде дешевшим, аніж традиційний механічний варіант 4х4 з карданом.

У Європі прогнозують підвищення цін на пару сотень євро. Наприклад, зараз Дастер в Німеччині можна придбати, починаючи від 11 990 євро.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий Dacia Duster може з'явитися на початку 2024 року.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: