Четвер, 12 жовтня 2023 13:44

Yamaha представила цікавий позашляховик з водневим двигуном

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, водневий Yamaha YXZ1000R зберігає всі переваги баггі з ДВЗ, але не завдає шкоди навколишньому середовищу.

Крім цього бренд показав ще два незвичайних транспортних засоби.

До Японської виставки мобільності 2023 року приєднається і Yamaha. Виробник покаже кілька незвичайних концепт-карів, зокрема й водневий баггі з ДВЗ.

Японська виставка мобільності розпочнеться вже 25 жовтня. Захід відвідають усі найбільші японські автовиробники, а також компанії з інших країн.

Yamaha збирається представити одразу кілька новинок. Головною серед них є баггі YXZ1000R з двигуном внутрішнього згоряння, що здатен працювати на водні. Він має нульовий рівень шкідливих викидів.

У Yamaha заявили, що така силова установка дає змогу зберегти задоволення від водіння, а також зберегти негативний вплив на навколишнє середовище. Серійна версія моделі може надійти у виробництво через кілька років.

Ще однією новинкою стане трицикл Tricera. Він оснащений електромотором і має відкритий верх. Заднє колесо відповідає за кермування транспортним засобом.

Yamaha TMW стане третім експонатом бренду на Японській виставці мобільності. Це позашляховий триколісний мотоцикл із гібридною силовою установкою.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крім цього у нього є передній багажник і ще кілька відсіків для зберігання речей.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: