Четвер, 29 вересня 2022 12:51

Caterpillar представив новий самоскид

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, новий кар'єрний самоскид Cat 789 отримав більше корисне навантаження, вищу потужність та економічність роботи

Новий кар'єрний самоскид Cat 789 з більшою вантажопідйомністю та швидкістю також може похвалитися новою кабіною та розширеними можливостями підключення. Витрата пального при цьому знижується до 9%.

Двигун Cat 3516E, встановлений на моделі 789, відповідає стандартам Tier 4 Final із селективним каталітичним відновленням.

Два варіанти потужності пропонують 1900 кінських сил, щоб відповідати продуктивності існуючих вантажівок, або 2100 кінських сил, щоб скоротити тривалість робочого циклу.

Новий двигун відрізняється конструктивними змінами розподільного валу та поршня для підвищення паливної економічності. Крім того, конструктивні вдосконалення головки блоку циліндрів та колінчастого валу забезпечують на 12% більшу довговічність, аніж у моделі 3516C.

Cat заявляє, що збільшення крутного моменту двигуна на 23% забезпечує чудове тягове зусилля при прискоренні, на крутих підйомах і пересіченій місцевості.

Коробка передач Advanced Power Electronic Control Strategy (APECS), що забезпечує плавніше перемикання передач, допомагає скоротити час циклу.

Високопродуктивний кузов дозволяє максимально збільшити корисне навантаження за рахунок зниження ваги на 2,2-5,5 тонни та більше. Стандартний двосхилий кузов забезпечує чудове утримання вантажу, а кузов X має нові конструктивні рішення і забезпечує більший об'єм при меншій вазі.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, конструкція кабіни нового покоління з центральною регульованою консоллю пропонує на 34 % більше місця для оператора. Рівень шумоізоляції кабіни покращено на 40%.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: