Середа, 31 березня 2021 10:12

Caterpillar вивів на ринок Європи новий бульдозер

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Cat вивів на європейський ринок новий бульдозер з підвищеною продуктивністю і найширшим вибором передових функцій

Новий бульдозер Cat D7 відрізняється конструкцією ходової частини з високим приводом, підвищеною продуктивністю і найширшим вибором простих у застосуванні технологічних функцій для максимально-ефективного використання машини.

Новинка Cat D7 експлуатаційної масою до 29 776 кг прийшла на заміну моделі D7E і переміщує на 8% більше матеріалу на годину, приблизно на 6% більше ваги і має на 12% більше потужності,  аніж попередник.

Вантажопідйомність відвалу збільшена на 10%, а ходова частина з піднятою зірочкою забезпечує кращу їзду і баланс, а також збільшує пробивну силу.

Новий D7 приводиться в рух двигуном Cat C9.3B EU Stage V/US EPA Tier 4 Final потужністю 197 кВт (265 к.с.) і повністю автоматичною 4-ступінчастою коробкою передач з плавним перемиканням для забезпечення оптимальної паливної ефективності, максимальної ефективності бульдозера.

Cat D7 отримав повністю перероблену кабіну, яка підвищує рівень комфорту і продуктивності оператора. У цій кабіні, яка також встановлюється на моделі D5 і D6/D6 XE, оператори знайдуть більше місця, кілька сидінь і регулювань для оптимального комфорту, а також простий у використанні інтерфейс оператора з сенсорним 10-дюймовим (254 мм) екраном. Стандартна камера заднього виду високої чіткості показує зображення на основному дисплеї.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, щоб надати максимальної універсальності, D7 доступний в стандартній конфігурації або конфігурації з низьким тиском на грунт (LGP), з різними варіантами відвалу і гусениць для оптимізації машини.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: