П'ятниця, 18 лютого 2022 09:55

Чому варто використовувати оригінальні комплектуючі Volvo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, оригінальні запчастини Volvo гарантовано продовжать ресурс техніки, оптимізують продуктивність і знизять експлуатаційні витрати.

Справжні комплектуючі Volvo - це найвища якість та гарантована безвідмовна робота вашої машини Volvo. Для безвідмовної та ефективної роботи важлива кожна деталь.

При цьому слід використовувати лише спеціально розроблені, протестовані та сертифіковані комплектуючі та продукти, що забезпечують оптимальне функціонування та відіграють ключову роль у зниженні витрат на володіння та експлуатацію.

Асортимент якісних запасних частин Volvo включає широкий вибір компонентів та сервісних пропозицій для забезпечення тривалого терміну служби та ресурсу компонентів.

Компанія ЕТС, ексклюзивний представник Volvo CE в Україні, наголошує на необхідності використання винятково оригінальних запасних частин Volvo для технічного обслуговування спеціалізованої техніки.

Пройти технічне обслуговування, отримати консультацію чи замовити оригінальні запчастини Volvo можна на новій станції компанії у Київській області: смт. Глеваха, вул. Сулеми 9, тел.: 0 800 300 771 https://ets-group.com.ua/ua/service

Оригінальні запасні частини Volvo для технічного обслуговування

Щоб підтримувати машину в найкращій формі, Volvo пропонує широкий діапазон деталей для технічного обслуговування, включаючи фільтри, мастила, хімічні реагенти, акумуляторні батареї та спеціальні набори. Виконуйте програму технічного обслуговування, щоб гарантувати ефективність, справний стан та тривалий термін служби вашої машини.

Набори для технічного обслуговування – все в одному

Набори Volvo для технічного обслуговування включають всі необхідні деталі та інструменти для ремонту, догляду та технічного обслуговування на будівельному майданчику.

Набір Volvo для технічного обслуговування коштує дешевше, аніж якщо купувати запчастини окремо. При цьому немає потреби шукати запасні частини або чекати на огляд.

Набори для технічного обслуговування містять оригінальні запчастини Volvo, що гарантує високу якість, на яку розраховує клієнт, при цьому всі деталі містять останні вдосконалення.

Категорії включають такі комплекти:

  • Ремкомплекти та комплекти для капітального ремонту: швидке, надійне та комплексне рішення для ретельного огляду та ремонту.
  • Ремнабори спецтехніки включають комплекти фільтрів: у цих наборах ви знайдете фільтри, рекомендовані до заміни під час кожного обслуговування.
  • Набори для заміни деталей: Ремонтуйте вашу машину швидко на будівельному майданчику.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, більше інформації щодо оригінальних запчастин можна отримати у сервісній службі компанії ЕТС, офіційного представника Volvo CE в Україні 0 800 300 771

https://ets-group.com.ua/service

 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: