Вівторок, 12 березня 2019 18:16

Під Харковом почав роботу новий центр спецтехніки

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в Харківській області в смт Дергачі відкрився новий центр, в якому представлені такі бренди будівельної техніки як Caterpillar, SEM, цілий модельний ряд сільгосптехніки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, днями відбулося офіційне відкриття харківського офісу компанії «Цепелін Україна», ексклюзивного офіційного дилера компанії Caterpillar (а також SEM, брендів AGCO і т.д.).

Важливість події для регіону підкреслено тим фактом, що для перерізання червоної стрічки - зібралися і представники виробників світових брендів, і, звичайно, особисто брав участь генеральний директор «Цеппелін Україна», Хайко Крайзель.

Нове представництво «Цепелін Україна» - це офіс, в якому завжди присутні співробітники компанії, які готові допомогти в форматі «24/7», сервісна майстерня по ремонту будівельної, дорожньої, сільськогосподарської техніки, демонстраційний майданчик, на якому завжди знаходиться техніка, і її можна розглянути зблизька, а також склад запчастин.

Широкий ряд брендів і модельних лінійок з різних сегментів спецтехніки дозволить фахівцям Харківської області більш ефективно підібрати техніку провідних виробників, виходячи з потреб і при різному бюджеті.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: