Понеділок, 10 травня 2021 11:47

Представили нові самоскиди Mecalac

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Mecalac на демонстраційному майданчику у Великій Британії представила нові моделі самоскидів, вантажопідйомністю від 6 до 9 тон.

Довгоочікуваний самоскид з кабіною 3.5MDX дебютував у всьому світі разом із абсолютно новими гідростатичними версіями популярних моделей 6MDX і 9MDX.

6- та 9-тонні гідростатичні самоскиди 6MDX і 9MDX - це еволюція відомої лінійки самоскидів MDX від Mecalac, які забезпечують плавну, безперебійну потужність та динамічне гальмування.

Абсолютно нові моделі пропонують поліпшені характеристики зчеплення з дорогою, особливо на ухилах, де перемикання передач може спричинити втрату тягового зусилля.

Вилучення важеля перемикання передач забезпечує більш просторе робоче місце оператора, підвищуючи комфорт і знижуючи стомлюваність. Завдяки меншій кількості деталей гідростатичні моделі забезпечують нижчі експлуатаційні витрати через нижчі вимоги до технічного обслуговування і меншу кількість елементів, що зношуються.

Своєю чергою міцний, надійний, універсальний і високопродуктивний самоскид 3.5MDX є останнім доповненням до лінійки самоскидів Mecalac. Ефективний двигун з низьким рівнем викидів працює через систему повного приводу, яка забезпечує низький діапазон руху як переднього, так і заднього ходу, що забезпечує впевнену роботу на складній місцевості.

Нова модель гарантує кращу в своєму класі потужність, продуктивність і довговічність і включає в себе пакет безпеки Mecalac's Shield в стандартній комплектації.

Також було продемонстровано новий колісний навантажувач зі зміщуваною віссю копання Mecalac AX1000. Його жорстка моностріла поєднує в собі високе зусилля відриву із захищеною гідравлікою, забезпечуючи максимальну безпеку і відмінний час робочого циклу.

У самостабілізуючій системі моделі використовується шарнірно-маятниковий принцип, який значно спрощує і безпечніше переносить важкі вантажі по пересіченій місцевості. Огляд і комфорт оператора чудові завдяки панорамної кабіні та інтуїтивно зрозумілому розташуванню елементів управління.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, доступний з широким спектром навісного обладнання, від ковшів до вил для піддонів, AX1000 є по-справжньому універсальним інструментом для роботи на будмайданчику.

Нагадаємо, що офіційним дилером техніки Mecalac в Україні є компанія ETS Group




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: