Четвер, 19 січня 2023 11:51

Mecalac представив новий рейковий екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 136MRail ідеально підходить для легких та середніх робіт з обслуговування та технічного обслуговування як на рейках, так і поза ними

Ця модель була розроблена для використання на залізницях класу 1, легкорейковому транспорті та промислових залізничних перевезеннях.

Модель 136MRail приєднується до 10-тонної моделі 106MRail і є другою з двох гусеничних моделей серії MRail, що складається з чотирьох моделей Mecalac.

Навісне обладнання, таке як грейферні ковші, знімники стяжок, механічні щітки та траншейні ковші дозволяє операторам виконувати різні завдання навколо залізничних систем.

Заснована на концепції компактного екскаватора з бортовим поворотом Mecalac, машина поєднує всі функції компактного навантажувача і екскаватора, забезпечуючи швидкість навантажувача і обертання на 360 градусів екскаватора.

Модель 136MRail здатна легко пересуватися рейками і сходити з них, оснащена опціональною пневматичною гальмівною системою і може буксирувати причепи масою до 14 тонн.

Швидкість руху машини рейками становить 20 км/год, а поза рейками – 9 км/год.

З піднятим рейковим механізмом 136MRail можна використовувати як екскаватор на пересіченій місцевості.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, моделі 136MRail та 106Mrail оснащені двосекційною стрілою збоку від кабіни, що дозволяє оператору нахиляти першу частину стріли назад для підвищення стійкості під час підйому, що підвищує безпеку та продуктивність.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: