Четвер, 03 лютого 2022 13:48

Учні київського ВПТУ навчатимуться на новому екскаваторі-навантажувачі Mecalac

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, працівники компанії ETS Group, ексклюзивного дилера Volvo CE та офіційного представника Mecalac в Україні, провадять навчання викладацького складу ВПТУ «Автомобільного транспорту та механізації».

Цей навчальний заклад, розташований у Києві, отримав новенький екскаватор-навантажувач Mecalac.

Так, київські студенти будуть навчатися на сучасному екскаваторі-навантажувачі Mecalac TLB 890. Здобувати не тільки теоретичні знання, а відпрацьовувати практику у себе в училищі – на сучасній новенькій дорожньо-будівельній техніці. 

Екскаватор-навантажувач Mecalac

Співдружність бізнесу та освіти дає гарні результати - новенький екскаватор-навантажувач для навчання молоді вже в Державному навчальному  закладі «Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації».

Нагадаємо, як ми вже розповідали, в січні 2022 року місяці на базі цього училища компанія ETS Group провела півфінал конкурсу професійної майстерності Worldskills Ukraine. А зараз - наступні навчання, цього разу ексклюзивно для викладачів та студентів ВПТУ - з нагоди отримання нової одиниці техніки – екскаватора-навантажувача  Mecalac.

Так, звичайне київське училище отримало фінансування від управління освіти на придбання сучасного нового екскаватора-навантажувача від провідного європейського виробника спец.техніки Mecalac. Екскаватор-навантажувач буде використовуватися для отримання практичних навичок студентів під.

Екскаватор-навантажувач Mecalac

Екскаватор-навантажувач Mecalac

Щороку приблизно 100 здобувачів освіти Державного навчального  закладу «Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації» отримують посвідчення машиніста-екскаваторника після проходження навчання в училищі.

Тож і студенти, і викладачі дуже чекали на екскаватор-навантажувач, який так необхідний в навчальному процесі майбутніх механіків та операторів техніки.

Інструктор з навчання Володимир Панюк провів вступний екскурс для викладачів закладу по ознайомленню із загальною будовою та функціями техніки.

Слухачам розповіли, як доглядати техніку, щоб працювала довго та безвідмовно; на що звертати увагу під час щоденного огляду, показував як працюють та за що відповідають всі органи керування даною машиною тощо.  

Екскаватор-навантажувач Mecalac

Екскаватор-навантажувач Mecalac

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, колектив компанії ETS Group вітає викладачів та учнів із поповненням парку техніки та широ радий за своїх партнерів та друзів із «Державного навчального закладу «Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівельної механізації», м. Києва.

Детальніше про це читайте на сторінці компанії ETS Group в мережі Facebook




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: