Середа, 31 січня 2024 12:24

Представили цікавий комп’ютеризований бетонозмішувач нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, об’ємний бетонозмішувач CD2 від Cemen Tech оснащений новим подвійним бункером SCM, що дозволяє змішувати окремі інгредієнти в будь-яких пропорціях у реальному часі.

Cemen Tech представила CD2, наступне покоління лінійки моделей комп’ютеризованих об’ємних бетонозмішувачів.

Повністю автоматизоване доповнення до лінійки серії C, CD2 має унікальний роздільний бункер з окремими відділеннями для транспортування та змішування різних додаткових цементуючих матеріалів (SCM).

CD2 оснащений новим подвійним бункером SCM, що дозволяє змішувати окремі інгредієнти в будь-якій пропорції в реальному часі.

Конструкція подвійного бункера також подвоює кількість сумішей, які може виробити цей пристрій. Роздільні бункери вміщують до 115 кубічних футів цементу та 80 кубічних футів наповнювача.

Як і інші волюметричні міксери Cemen Tech, CD2 вимірює, змішує та дозує з одного пристрою. Кожен інгредієнт – пісок, щебінь, цементний порошок, вода та добавки – зберігається в окремих відсіках і точно змішується на місці.

Такий підхід забезпечує швидке тестування контролю якості, скорочуючи час простою та відходи матеріалу.

Окрім можливостей змішування, CD2 також замінює традиційні рукавні фільтри картриджними фільтрами, усуваючи необхідність додавати та видаляти пакети з системи фільтрів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, відмова від рукавних фільтрів спрощує технічне обслуговування та покращує фільтрацію, водночас пропонуючи операторам більшу зручність під час пневматичного заповнення бункера для цементу.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: