Неділя, 04 лютого 2024 10:34

Представили потужний тунельний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Wimmer представляє свій найбільший тунельний екскаватор YellowFox.

Wimmer International представила свій найбільший тунельний екскаватор YellowFox вагою  22 тонни. YellowFox може досягати робочої висоти понад 4 м.

YellowFox базується на платформі Liebherr з використанням дизайну, виготовленого на замовлення для Wimmer.

Він оснащений надбудовою Liebherr 914 Compact Litronic і ходовою частиною Liebherr 920 Compact Litronic. Як і серія Badger, стріла екскаватора розроблена Wimmer.

Завдяки двигуну Tier 4 Final потужністю 120 кінських сил YellowFox має силу відриву 120 кН і силу розриву 115 кН. Стріла може повертатися на 45 градусів вліво і вправо.

Він оснащений штовхачем для захисту циліндра від падіння грунту. Wimmer також розмістив шланги та лінії в місцях, захищених від пошкоджень.

Центральна система змащування, реверсивний вентилятор, нижня плита з двома ґрунтовками та ланцюговим скребком, заправний насос, швидкоз’єднувальний пристрій Tunnel A-Lock із сертифікатом перевірки типу SUVA та вогнестійка гідравлічна олива (PAG) входять у стандартну комплектацію.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, стандартне обладнання безпеки на YellowFox включає вбудовану систему пожежогасіння та кнопку аварійної зупинки. Доступною опцією є система виявлення осіб Blaxtair.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: