Вівторок, 30 січня 2024 12:29

Представили перший у світі електронавантажувач без кабіни з дистанційним керуванням

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Firstgreen Industries, колишня Kovaco Electric, у 2021 році представила перший у світі доступний для продажу повнорозмірний електричний міні-навантажувач.

Тепер вона повернулася з «першим у світі електричним міні-навантажувачем без кабіни з дистанційним керуванням», який отримав назву Elise CBL.

Не потребуючи оператора всередині, Elise CBL, або Clean Building Logistics, розроблено для зниження ризику отримання травм або впливу небезпечних матеріалів у середовищах високого ризику.

Elise CBL можна оснастити свинцево-кислотними акумуляторами ємністю 240 А·год або 400 А·год або літій-іонними акумуляторами ємністю 300 А·год або 420 А·год.

Як і електричний компактний навантажувач Firstgreen, CBL має три незалежні електродвигуни, два для трансмісії та один для гідравліки.

Firstgreen каже, що свинцево-кислотні батареї заряджаються від 5 до 10 годин, залежно від зарядного пристрою. Літій-іонні акумулятори можна зарядити всього за 3 години. Разом із машиною можна придбати різноманітні рішення для зарядки. 

Elise CBL керується через жорсткий дисплей або, як резервну копію, додаток для iOS або Android. Це дає операторам чітку лінію видимості, водночас захищаючи їх від небезпеки.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, CBL можна керувати на відстані до 50 метрів за допомогою пульта дистанційного керування.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: