Понеділок, 29 січня 2024 12:41

Kubota представила новий 8-тонний екскаватор

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Kubota представила нове покоління свого найбільшого компактного екскаватора KX080-5 вагою 8,4 тонни.

Новий компактний екскаватор зберігає ті самі технічні характеристики, що й його попередник, але має низку нових функцій, призначених для полегшення експлуатації.

Це комфортніша та тихіша кабіна, чутлива до навантаження гідравліка, автоматичний холостий хід та зупинка двигуна.

Деякі нові стандартні функції кабіни:

Розширена площа скла для кращого огляду. Це дозволяє операторам контролювати лівий і правий краї бульдозерного відвалу під час планування, а ківш можна спостерігати над головою через світлове вікно під час розвантаження.

Тонша конструкція рами для просторішої кабіни та більшого простору для ніг.

Потужніша система кондиціонування повітря та опалення з вісьмома вентиляційними отворами для більшої циркуляції.

Запуск без ключа. Двигун можна запустити, ввівши чотиризначний код на клавіатурі в кабіні. Можна зберегти до 10 паролів.

Камера заднього огляду, яка, за словами Kubota, забезпечує «риб’яче око» на РК-екрані в задній частині екскаватора.

Сидіння з пневматичною підвіскою, яке можна регулювати, ковзаючи назад і вперед, підімаючи і опускаючи.

Джойстики праворуч і ліворуч, які можна регулювати, незалежно від сидіння.

Новий тонший 7-дюймовий повнокольоровий РК-дисплей із поворотним перемикачем. Він більш ергономічний, розташований праворуч, і призначений для швидкого та легкого використання.

Світлодіодне робоче освітлення з затримкою відключення. Освітлення можна запрограмувати так, щоб вони вимикалися протягом 30 секунд – 2 хвилин після зупинки двигуна, щоб оператор міг безпечно вийти з кабіни.

Новий KX080-5 працює більш плавно завдяки гідравлічній системі з двома насосами, що реагують на навантаження. Параметри гідравліки можна регулювати з монітора в кабіні.

Оператору також не потрібно залишати кабіну, щоб відкрити та закрити третій гідравлічний зворотний канал. Натомість він автоматично активується, коли на цифровій панелі кабіни вибрано односторонній потік.

Великий палець і запобіжний клапан є стандартними. Kubota також надала екскаватору контурну хвостову частину з коротшим заднім звисом для підвищення стабільності, роботи у вузьких місцях і полегшення транспортування.

Екскаватор працює на двигуні Kubota потужністю 66,6 кінських сил. Автоматична система регенерації спалює залишки сажі в глушнику сажового фільтра, тож не потрібно припиняти роботу, щоб очистити фільтр.

Також тут наявні:

Автоматична зупинка двигуна, яка автоматично вимикає двигун після роботи на холостому ході впродовж попередньо встановленого оператором періоду часу.

Автоматичний режим холостого ходу, який зменшує оберти, коли висока швидкість двигуна не потрібна.

Через 4 секунди, коли важелі керування перебувають у нейтральному положенні, двигун автоматично почне працювати на холостому ходу. Обороти двигуна відновлюються негайно після переміщення будь-якого важеля керування.

Автоматичне перемикання передач, яке регулює швидкість руху відповідно до рельєфу та необхідного зчеплення для більш плавної роботи під час сну та поворотів.

Опційно KX080-5 може бути оснащений гідравлічним кутовим відвалом, який керується кулісним перемикачем на важелі бульдозера. Це дозволяє оператору нахиляти лезо, щоб виштовхнути бруд праворуч або ліворуч.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для KX080-5 доступні два допоміжні гідравлічні контури, швидкість потоку яких можна регулювати за допомогою цифрової панелі в кабіні.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: