Четвер, 10 серпня 2023 12:13

Представили 120-тонний автокран із подовженою стрілою

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, 120-тонний гідравлічний автокран Link-Belt тепер доступний у варіанті із подовженою стрілою.

Побудована на тій же платформі, що і 120 HT, нова модель забезпечує дальність дії 60 м і семисекційну стрілу з фіксаторами. Додатковий зміщений SmartFly із двох або трьох частин додає до 17 метрів досяжності для максимальної висоти кінчика 80 метрів.

Модель 120 | HTLB оснащена економічним двигуном Cummins X12 з одним верхнім розташуванням розподільного валу, який може розвивати максимальну швидкість до 100 км/год.

Зі знятою противагою модель 120|HT можна транспортувати зі стрілою вперед. Вона важить менше ніж 43 тонни. Автокран може перевозити до 7,2 тонни противаги зі стрілою попереду і при цьому утримувати навантаження на вісь нижче за номінальне повне навантаження на вісь.

При додаванні візка зі стрілою можна транспортувати до 16,3 тонни противаги.

Кабіна оператора оснащена 10-дюймовим сенсорним дисплеєм, інтуїтивно зрозумілими органами управління, широким входом, USB та 12-вольтовим блоком живлення, а також збільшеним обсягом зберігання із внутрішнім освітленням.

Великі двірники та продумано розташовані вентиляційні отвори забезпечують чіткий огляд незалежно від погодних умов.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, для спрощення налаштування противаги модель 120 | HTLB оснащена системою виявлення противаги Link-Belt Smart Stack.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: