Вівторок, 08 серпня 2023 12:15

Представили компактний асфальтоукладач з дистанційним керуванням

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Dynapac випускає компактний асфальтоукладач F1250CS Plus з дистанційним керуванням

Компактний F1250CS Plus від Dynapac може керуватися дистанційно з відстані 10 метрів. Коли справа доходить до укладання в обмеженому просторі, новий Dynapac F1250CS Plus пропонує не лише компактний розмір, а й бездротове дистанційне керування.

Компактний асфальтоукладач може укладати асфальтове покриття завширшки від 50 см і шириною до 3,5 м.

Модель вирізняє можливість керуватися дистанційно, далеко від парів асфальту, які можуть зробити роботу в замкнутому просторі нездоровою. Дистанційна опція також дозволяє оператору покращити видимість, безпеку та якість укладання.

Пульт дистанційного керування RC360 постачається з ергономічними плечовими ременями, а також футляром та зарядними пристроями з механічним роз'ємом для зовнішнього живлення.

З метою безпеки пульт дистанційного керування автоматично вимикає асфальтоукладач, коли оператор відходить від нього більш ніж на 10 м. Якщо пульт нахиляється більш ніж на 45 градусів, асфальтоукладач автоматично вимикається.

Що стосується якості укладання, Dynapac заявляє, що F1250CS Plus отримав найкращу у своєму класі плиту V2400. Компанія заявляє, що її високотехнологічна плита може обігріватися газом або електрикою та забезпечує таку саму якість та продуктивність, як і плити більшого розміру.

Трамбування та віброплита плити призначені для попереднього ущільнення, що скорочує кількість проходів катком.

Модель також поставляється з подовжувальною коробкою для різної ширини і дозволяє виконувати кілька регулювань, таких як кут атаки та глибокі нижні пластини. Це також сприяє попередньому ущільненню, забезпечуючи гладку поверхню навіть за товстих шарів.

У проектах відновлення асфальту F1250CS Plus може укладати асфальт товщиною майже 6 дюймів безпосередньо з фрезерного різу, забезпечуючи гладку поверхню. Розгладжуюча плита також має швидкороз'ємну конструкцію.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, асфальтоукладач працює на 74-сильному двигуні Deutz Tier 4 Final/European Stage V, що має режим Eco для економії палива. Асфальтоукладач важить 6,5 тонн разом з плитою.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: