П'ятниця, 11 серпня 2023 11:10

Представили цікавий телескопічний гаковий навантажувач

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, компанія Palfinger представила новий гаковий навантажувач HT 160 SLD 3

Гаковий навантажувач HT 160 SLD 3, розроблений для підвищення продуктивності, простоти встановлення та зручності використання, є частиною концепції та стратегії компанії до 2030 року.

Модель HT 160 SLD 3 забезпечує зниження власної ваги на 10% при збереженні постійної вантажопідйомності та перекидання 6,5 тонн за висоти гака 90 см та 7,5 т фунтів за висоти гака 135 см . Це вдосконалення допомагає збільшити загальну ефективність.

У поєднанні з конструкцією підрамника, що включає підняту передню поперечку, цей гаковий навантажувач є універсальним і підходить для широкого спектру вантажних автомобілів.

Він також має стандартну систему розширеного монтажу (SAM), яка забезпечує швидку та просту установку, зводячи до мінімуму час простою під час встановлення, повідомляє компанія. Висота гачка регулюється від 36 до 54 дюймів.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, гаковий навантажувач HT 160 SLD 3 покритий захисною фарбою Palfinger Origin Protection, а його поверхня оброблена для збільшення терміну служби.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: