Понеділок, 03 липня 2023 13:13

На продаж виставили дуже дивну вантажівку Ford для сільського господарства

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, цей автомобіль був збудований для захисту полів і базується на рамі, яка створена з нуля.

У США на продаж виставили незвичайний обприскувач для сільського господарства на базі фургона Ford E-350 1993 року. За таке авто просять 10 800 $.

Цей автомобіль був створений для сільського господарства і відрізняється незвичайною конструкцією. Авто отримало незвичайну підвіску з широко розставленими колесами.

Замість кузова встановлено резервуар із водою на 2839 літрів. Раму було виготовлено з нуля, щоб її можна було без проблем встановити на фургон.

Спочатку Ford E-350 був машиною швидкої допомоги. Нинішній власник із самого початку хотів перетворити автомобіль на такий незвичайний сільськогосподарський транспорт.

Пробіг фургона складає близько 140 800 км. Він має не найкращий стан, але продавець запевняє, що автомобіль працює без нарікань.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, під капотом розташований потужний 7,3-літровий дизельний двигун Power Stroke V8. Його вистачає, щоб упоратися зі збільшеною вагою авто після модернізації.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: