Вівторок, 04 червня 2019 10:33

Виготовлена партія Renault Duster для медиків

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, Група компаній АІС в травні 2019 року здійснила поставку партії спеціальних медичних автомобілів для сільської місцевості - Renault Duster.

Замовник - комунальне підприємство «Територіальне медичне об'єднання «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Запорізької обласної Ради - передає SpecMachinery.com.ua.

Було поставлено 17 одиниць повнопривідних позашляховиків Renault Duster (4х4) з бензиновим двигуном 1,6 л (115 к.с.) і механічною 6-ступінчастою коробкою передач в комплектації Life.

Автомобілі придбані в рамках програми розвитку системи охорони здоров'я в сільській місцевості в Запорізькій області. Купівля фінансувалася за рахунок субвенцій з державного бюджету та коштів з місцевих бюджетів.

Автомобілі призначені для лікарів сільських амбулаторій.

Устаткування поставлених Renault Duster включає: центральний замок, бортовий комп'ютер, систему автоматичної зупинки і старту двигуна Stop & Start, режим ECO водіння, круїз-контроль + обмежувач швидкості, кондиціонер, передні електросклопідйомники і ін. опції.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: