Вівторок, 13 серпня 2019 19:56

Raniero виготовила на замовлення спеціальний 22-тонний навантажувач

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, нова машина працюватиме в парку спецтехніки компанії Trater.

Для світового лідера з термообробки обладнання для нафтогазової, енергетичної, машинобудівної і транспортної галузей компанії Trater, виробник Raniero розробив і виготовив гідростатичний дизельний навантажувач вантажопідйомністю 22 т з центром ваги 1700 мм і шириною всього 2800 мм.

Вибір Trater на користь Raniero був зроблений, ґрунтуючись на здатності виробника навантажувачів розробляти індивідуальні вилочні навантажувачі на основі експлуатаційних потреб клієнтів.

Завдання замовника полягало в тому в тому, щоб працювати в печах шириною менше 3 метрів, обробляючи алюмінієве або сталеве обладнання вагою більше 20 т з розширеними центрами завантаження. До цього, після термічної обробки блоки алюмінію і сталі повинні були спочатку охолонути, а потім їх переміщували на місце за допомогою крана. Щоб скоротити час всього процесу і ризик отримання опікових травм, оператор Trater вибрав вилочний навантажувач.

Розроблений Raniero новий вилочний дизельний навантажувач C220 H-17 з електрокерованою гідростатичною трансмісією призначений для багаторазової зміни напрямку і коротких робочих радіусів. У комплекті з міцної щоглою з вільним підйомом, його вантажопідйомність становить 22 т в центрі ваги 1700 мм, а ширина всього 2800 мм, що на півметра менше, ніж у стандартних дизельних навантажувачів з такою ж вантажопідйомністю.

Завдяки розробленому для Trater рішенню, досягається низка переваг таких, як скорочення термінів обробки і доставки матеріалів, а також підвищення рівня безпеки співробітників і скорочення числа людей, що беруть участь в завантаженні та розвантаженні печей.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: