Понеділок, 11 лютого 2019 11:25

Caterpillar представить новий гібридний навантажувач Cat 988KXE

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, концерн Caterpillar готується презентувати новий навантажувач Cat 988KXE, оснащений гібридним дизельно-електричним двигуном. Презентація відбудеться на виставці Bauma-2019 в квітні.

Модель Cat 988KXE - це високопотужний навантажувач з двигуном Cat C18 ACERT на 541 к.с. (пікова потужність - 580 к.с.), що відповідає вимогам Tier 4 Final / Stage IV. Важливою особливістю двигуна є його економічність - як під час роботи, так і на холостому ходу. Цьому сприяє повністю інтегрована електронна система управління.

988KXE обладнаний інноваційною технологією електроприводу Cat, яка знижує загальні витрати на технічне обслуговування і збільшує термін служби двигуна. Технологія відрізняється збільшеним інтервалом заміни масла, а саме можливістю експлуатації машини до 2000 годин. Також, варто відзначити, що колісний навантажувач з електроприводом споживає на 40% менше масла для трансмісії - передає SpecMachinery.com.ua.

Максимальна вантажопідйомність моделі становить 16 тонн, а висота навантаження 5486,4 мм. І за словами виробника, нова модель багато в чому перевершує свого попередника - 988K:

«Збільшене завантаження машини в поєднанні з ефективністю підвищує можливості навантажувача в порівнянні з моделлю 988K. Покращення, які впровадили в 988KXE, дозволять зменшити витрати палива, а також допоможуть механізму скоротити викиди парникових газів в атмосферу. У той же час, дослідження Caterpillar показують, що новий навантажувач забезпечує на 10% більш високу продуктивність при вантажно-розвантажувальних роботах, ніж попередня модель» - розповів журналістам SpecMachinery.com.ua представник компанії Caterpillar.

Нагадаємо, в Україні техніку Caterpillar представляє офіційний дилер «Цепелін Україна». Інформацію про компанії ви можете прочитати на офіційному сайті zeppelin.ua.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: