Понеділок, 13 травня 2019 16:23

Renault представила новий SpaceClass

Новинка може стати в нагоді різним клієнтам – починаючи від служб таксі, використання у якості VIP-транспорту та завершуючи комфортним засобом пересування для великої родини.

Компанія Renault презентувала новий мікроавтобус Renault SpaceClass. Автомобіль може похвалитись виразним зовнішнім виглядом, якісними матеріалами оздоблення та зручним салоном з 50 можливими варіантами трансформації, повідомляє SpecMachinery.com.ua.

Зовні новий Renault SpaceClass легко впізнати за повністю світлодіодним головним світлом із вбудованими С-подібними ліхтарями денного світла, новою хромованою решіткою радіатора та спеціальним затемненим оздобленням Glossy Black навколо зовнішніх дзеркал заднього огляду, захисник накладок та решітки радіатора. Також авто отримало ексклюзивний колір Comet Grey та 17-дюймові колісні диски.

В оббивці салону повсюдно використовується шкіра. Кермо має стильні хромовані вставки, а панель приладів виконана в стилі темний карбон. В цілому компоновка салону добре підійде під будь-які потреби – чи то для комфортної бізнес-подорожі, чи для зручного пересування великою родиною на значні відстані. Сидіння легко налаштовуються та за потреби знімаються. Усього є 50 варіантів трансформації салону.

Для зручності пасажирів передбачені шість індивідуальних LED-освітлювачів, розетки на 220В та 12В, USB-роз’єми та безліч місць для зберігання речей пасажирів.

Новий Renault SpaceClass комплектується 2-літровими дизельними двигунами потужністю від 120 до 170 к.с. У парі з найпотужнішою версією працює 6-швидкісна автоматична коробка передач EDC з двома зчепленнями.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: