Середа, 11 вересня 2019 10:03

Case Construction розширює лінійку спецтехніки в Україні

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на аграрній виставці-шоу «Битва Агротитанів-2019», що проходила в Київській області, була представлена спецтехніка бренду Case Construction.

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, саме зараз, зусиллями нового дилера, Titan Machinery, для бренду Case CE в Україні відбувається нова хвиля розвитку.

Після двох років підготовки, восени минулого року відбулося відкриття першого сервісного центру Case CE у Львові, який відвідали віце-президент Case CE в регіоні EMEA Хосе Квадрадо, віце-президент Titan Machinery в Європі Крістіан Міттердорфер, а також безліч гостей з Європи і Америки.

В планах дилера – відкриття сервісних центрів в багатьох областях України.

На «Битві Агротитанів» були представлені дві ТОПові моделі спецтехніки техніки Case CE. А саме – «найстарший» екскаватор-навантажувач Case 695ST (що тільки влітку дістався до України) і мінінавантажувач Case SV250.

Titan Machinery  

Case 695ST – це модель лінійки, яка, на думку деяких споживачів може замінити навіть кар'єрний навантажувач. Агрегат готовий до розробки котлованів глибиною до 5,8 метрів, а фронтальний ківш - до вивантаження матеріалу на висоті 2,75 м. Вантажопідйомність на максимальній висоті досягає 3 550 кг.

Екскаватор-навантажувач оснащений 4,5-літровим двигуном потужністю 110 к.с.

Titan Machinery  

Інша модель, що була представлена на заході – міні-навантажувач Case SV250 – також модель верхнього діапазону потужності. Експлуатаційна маса міні-навантажувача становить 3630 кг. Висота вивантаження - 2630 мм. Номінальне робоче навантаження - 1135 кг. Машина обладнана дизельним двигуном потужністю 82 л.с. і об'ємом в 3,4 літра. Тип трансмісії - гідростатичний.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, лінійка спецтехніки Case Construction в Україні представлена ​​моделями з різних сегментів: присутні і фронтальні, і міні-навантажувачі, і екскаватори, і грейдери (каталог див. тут). І її все частіше можна побачити як на спеціальних заходах, так і навіть на виставках аграрної техніки.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: