Понеділок, 16 травня 2022 10:50

Несподівана прем'єра – капотний тягач Volvo

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, невеликий автовиробник з Нідерландів Vlastuin Truckopbouw вразив усю світову автомобільну громадськість, представивши унікальний капотний тягач Volvo VT5.

Vlastuin - це, по суті, майстерня, що займається тюнінгом вантажних автомобілів на індивідуальні замовлення. Досі ця фірма була відомою завдяки своїм оригінальним капотним версіям Scania Torpedo.

Черговою прем'єрою голландців став капотний магістральний тягач, який називався «Volvo VT5». Автомобіль був офіційно представлений з нагоди 20-річчя цієї майстерні.

Новинку робили аналогічно до трансформації Scania. З заводу було привезено стандартний тягач Volvo FH 6х2 з подовженою рамою. Далі фахівці майстерні змістили кабіну приблизно на один метр, і встановили оригінальний капот та бічні обтічники власного дизайну.

При цьому в капоті були збережені елементи оригінальної радіаторної решітки, але загальна форма і бічні складки були спроектовані безпосередньо в Vlastuin Truckopbouw за їх власним розумінням.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, трансмісія не змінювалася та зберегла всі оригінальні заводські вузли. Як зазначено на капоті, цей конкретний тягач обладнаний 16-літровим мотором Volvo, хоча всі налаштування можуть змінюватися на вимогу замовника.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: