П'ятниця, 08 жовтня 2021 12:39

В Україні з'явилися перші магістральні тягачі Renault Trucks нового покоління

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, на вітчизняному ринку з’явилися перші магістральні тягачі наступного покоління – моделі Renault Trucks серії T, які дебютували буквально три місяці тому.

Стільки важливих змін ці автомобілі не отримували з 2013 року. Передусім це стосується кабіни. Зовні машини відрізняються видозміненими, світлодіодними фарами головного світла і решіткою радіатора з іншим малюнком.

В інтер’єрі водій оцінить нову регульовану кермову колонку і оптимізовану конструкцію сидінь.

Моделі 2021 року також оснащені новими рішеннями для зберігання речей. З’явився тримач для планшетів і смартфонів, розташований поруч із двома роз’ємами USB-C. Крім цього було додано новий ящик для зберігання документів A4.

З боку пасажира транспортні засоби мають два місця для зберігання речей загальною ємністю 7 літрів (зокрема, дволітровий холодильний простір). Було також збільшено товщину матраца спального місця Serenity на 13%, а кількість пружин подвоєно. Опційно можна додати  наматрацник із піноматеріалу з ефектом пам’яті.

Тягачі також відрізняються новою технологією для подальшого зниження витрати палива. Йдеться про нову версію системи інтелектуального круїз-контролю Optivision — з двома режимами руху на вибір.

Нова функція Pulse and Glide (імпульс і ковзання) додатково знижує витрату палива, підтримуючи швидкість вантажівки біля заданого значення круїз-контролю (+/- 2 км/год). Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, крім того, моделі Renault Trucks T-серії у стандартній комплектації оснащені шинами класу А, найефективнішими з точки зору економії палива.




Інформація:

Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: