Середа, 08 травня 2019 12:22

Opel Movano в Україні отримав ексклюзивну версію

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua,  до кінця травня популярний комерційний фургон в Україні можна придбати в спецверсії.

Opel Movano – популярний в Україні комерційний фургон, один з лідерів у своєму сегменті. Зараз автомобіль пропонується у ексклюзивній версії – грузопасажирській варіант із заднім приводом та максимальною довжиною кузова L4H2. До 31 травня фургон можна придбати за спеціальною ціною, повідомили SpecMachinery.com.ua в прес-службі Групи компаній АІС.

Opel Movano призначений для перевезення мало- та середньогабаритних вантажів та шістьох пасажирів. Цей комерційний фургон спеціально адаптований до експлуатації в складних умовах та холодному кліматі.

Автомобіль обладнаний 2,3-літровим турбодизельним двигуном потужністю 163 к.с. В парі з мотором працює 6-швидкісна механічна коробка передач. Повна маса фургона – 3,5 т.

В салоні Opel Movano створені умови для комфортної поїздки водія та пасажирів. Під час тривалої подорожі стануть у нагоді система кондиціонування, поліпшена ергономіка приборів та звукоізоляція. Для зберігання речей передбачені спеціальні ніші.

За безпеку в автомобілі відповідають фронтальні подушки безпеки водія та переднього пасажира та система курсової стійкості з адаптивним контролем навантаження. Задні парктроніки з камерою заднього огляду забезпечують гарне маневрування.

На автомобіль надається гарантія два роки без обмеження пробігу.

Ціна ексклюзивної версії – 980 тис. грн. 

Як раніше повідомляв SpecMachinery.com.ua, великий український агрохолдинг отримав партію автомобілів Renault.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: