П'ятниця, 24 липня 2020 17:41

Яку нову легку комерційну техніку представили на виставці EXH.SM-2020

Як стало відомо SpecMachinery.com.ua, в рамках виставки представлені найбільш затребувані та актуальні для українських покупців автомобілі.

З 15 липня триває ОНЛАЙН виставка спец- та комерційної техніки Exhibition.SpecMachinery-2020 (EXH.SM-2020). В рамках заходу свої цікаві пропозиції легкої комерційної техніки представили провідні виробники. Зокрема, на виставці окремо можна виділити автомобілі марок Mercedes-Benz та FAW.

Mercedes-Benz

Легкі комерційні автомобілі Mercedes-Benz на EXH.SM-2020 представляє компанія ПрАТ «АТП «Атлант», офіційний дилер Mercedes-Benz в Україні. Легка техніка на стенді компанії представлена моделями Mercedes-Benz Atego, Mercedes-Benz Sprinter, мінівенами Mercedes-Benz V-class та Vito.

Mercedes-Benz Atego

Mercedes-Benz Atego є універсальним рішення для роботи в місті, на будівельному майданчику, особливо на обмеженій території. Машина мають масу від 6 до 16 т (16-тонний варіант доступний в якості опції). Усі автомобілі Atego поставляються з економічними та надійними двигунами BlueTec® 5. 4- та 6-циліндрові мотори мають потужність від 156 к.с. до 299 к.с. Машини обладнані системою старт-стоп, що допомагає суттєво економити пальне.

Чотири варіанти кабіни, три різні варіанти приладової панелі і маса можливостей для оснащення – з таким багатим вибором інтер'єр вантажівки Atego можна оформити під будь-який смак.

Машини мають широкий арсенал систем безпеки, зокрема, електронну гальмівну систему з ABS, ASR, системою екстреного гальмування і противідкатні пристрої.

Mercedes-Benz Sprinter

Новий Sprinter настільки універсальний, що ви можете знайти саме те, що відповідає вашим транспортним потребам. Його численні варіанти виконання і комплектації дозволяють вибрати як рентабельні базові автомобілі, наприклад з переднім приводом, так і точно пристосовані для використання фургони і бортові автомобілі або туристичний автомобіль з ефектно обладнаним пасажирським салоном.

Фургон Sprinter пропонується у 4 варіантах довжини кузова, 3 варіантах висоти даху кабіни, 4 варіантами двигунів. У максимально місткому варіанті машина може похвалитись вантажним відсіком об’ємом 17 м3, при необхідності автомобіль може перевезти вантаж масою до 3144 кг.

Покупцеві доступні різноманітні допоміжні системи для автомобіля. Серед них – система стабілізації при бічному вітрі, активна система екстреного гальмування, а також система утримання смуги руху.

Mercedes-Benz V-class

Особливостями нового покоління Mercedes-Benz V-class є розкішне оздоблення салону та використання новітніх технологій. Автомобіль пропонується з потужними та водночас економічними силовими агрегатами, що відповідають екологічним нормам Євро-6. На вибір пропонуються силові агрегати потужністю від 136 к.с. до 239 к.с. Машини можуть комплектуватися 6-ступінчастими механічними КПП або 7-ступеневою АКП 7G-TRONIC PLUS.

Салон Mercedes-Benz V-class є взірцем преміум оздоблення та відмінної ергономіки. У вигляді системи COMAND Online новий V-class пропонує інноваційне мультимедійне рішення для навігації, телефонії і насолоди музикою, чого зазвичай і чекають від мінівена марки Mercedes-Benz.

Великий набір систем безпеки сформований в дусі єдиної концепції безпеки Mercedes-Benz, яка охоплює чотири етапи – починаючи з безпеки руху і превентивного захисту в разі загрози та закінчуючи адекватним для даної ситуації захистом під час ДТП, і аж до заходів з мінімізації збитків вже після аварії.

Mercedes-Benz Vito

Новий Vito вражає справжньою універсальністю: три модифікації з трьома варіантами приводу, широка лінійка двигунів, КПП, різні колісні бази. Все це дозволить підібрати автомобіль саме під ваші потреби.

Новий пасажирський Vito Tourer завдяки трьома версіям довжини – компактна, подовжена та наддовга – відмінно дозволяє адаптувати свій простір до індивідуальних потреб клієнтів. У містких пасажирських салонах його різних модифікацій пасажири будуть насолоджуватися відмінним простором і комфортом.

Вантажний Vito, маючи вантажний відсік довжиною до 3061 мм і максимальним об'ємом 6,9 м³, здатний прийняти в себе вантаж загальною вагою 1064 кг, а при збільшенні повної маси до 3,2 т – аж 1369 кг (в задньопривідній версії). Однак маса – тільки половина переваг: фургон Vito дуже легко і просто завантажується завдяки великим проємам і низькій кромці вантажного відділення.

Вантажо-пасажирський варіант може запропонувати середній варіант, в якому будуть враховані не тільки вимоги щодо перевезення вантажів, але й комфорт для водія та пасажирів.

З усіма технічними характеристиками, особливостями та цінами на автомобілі Mercedes-Benz можна ознайомитись на стенді компанії АТП «Атлант».

FAW

Марка FAW на EXH.SM-2020 представлена на стенді компанії АІС моделями FAW Tiger V у версіях фургон та бортовий тентовий автомобіль. Машини пропонуються із чотирициліндровими рядними дизельними двигунами з проміжним охолоджувачем повітря та прямим вприскуванням палива. Силові агрегати мають потужність 105 кВт та максимальний крутний момент 440 Нм, доступний в діапазоні обертів від 1200 до 2000 об/хв.

З усіма технічними характеристиками, особливостями та цінами на автомобілі FAW Tiger V можна ознайомитись на стенді компанії АІС.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: