Понеділок, 15 червня 2020 13:26

В Україні стартувало виробництво нової моделі вантажного фургона FAW

На автомобільному заводі Авто-Холдинг, м. Кременчук, стартувало серійне виробництво промтоварного фургона на шасі середньотоннажного вантажного автомобіля FAW Tiger V.

Промтоварний фургон має вантажопідйомність 3,4 т. та об'ємом вантажу, що перевозиться – 24 куб. м., призначений для транспортування різних товарів, матеріалів та інших вантажів, які не потребують дотримання температурного режиму та особливих умов перевезення. Потенційні покупці – дистриб'юторські та торгові компанії.

Промтоварний фургон на базі FAW Tiger V відрізняється надійністю та швидкою окупністю. Робочий ресурс автомобіля більше 1 000 000 км! Нова модель обладнана дизельним двигуном CUMMINS ISF3.8s5141 (Євро-5) обсягом 3,8 л, потужністю 143 к.с. та механічною трансмісією ZF, паливною системою – BOSCH, що гарантує високий рівень надійності, ремонтопридатності та доступність запчастин. Витрата палива від 13,1 л. на 100 км.

Промтоварний фургон виготовлений з високоякісних композитних панелей європейського виробництва. Основа фургона виготовляється з поздовжніх та поперечних швелерів з антикорозійною обробкою. Зовнішній каркас фургона – анодований алюмінієвий профіль. Підлога фургона – вологостійка фанера з покриттям, яке. Стінки фургона є просторовий каркас з металевої профільної труби з антикорозійною обробкою, обшивка зовнішніх стін з композитного матеріалу. Задній дверний отвір виготовляється з нержавіючої сталі, задні двері фургона розпашні з фіксаторами, фурнітура кріпиться цвяхами з нержавіючої сталі, гумові ущільнювачі на дверях фургона запобігають потраплянню вологи та пилу всередину. Фурнітура: петлі фургона з нержавіючої сталі, посилені, дверні замки – накладні з нержавіючої сталі, штанги для дверної фурнітури виготовляються з нержавіючої труби діаметром 22 мм. Фургон додатково обладнується внутрішнім освітленням; передніми, задніми та бічними габаритними LED маркерами, висувною драбиною, задніми та бічними відбійниками, бічним захистом. Дані технологічні рішення дозволяють підвищити функціональність і безпеку експлуатації та максимізувати термін служби.

Активна та пасивна безпека знаходиться на рівні провідних європейських та корейських аналогів. Тримісна ергономічна кабіна, бортовий комп'ютер, круїз-контроль, кондиціонер, аудіосистема та цілий ряд інших опцій забезпечать водієві максимально комфортний та продуктивний режим експлуатації. Передбачено гідравлічний підйомник кабіни, а інноваційна чотирьохточкова система її кріплення забезпечує м'який рух навіть по поганим дорогам.

Завод «Авто-Холдинг» – одне з провідних українських підприємств з виробництва спеціальної техніки. Працює з 2006 року. Крім названої вище техніки, завод виробляє автомобілі швидкої медичної допомоги, спецавтомобілі для Національної поліції, спеціалізовані автобуси. Продукція підприємства неодноразово поставлялася на адресу Міністерства внутрішніх справ, Прикордонної служби, Міністерства інфраструктури, Міністерства освіти і науки, Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров'я, ДП «Укрпошта», міським та районним державним адміністраціям та комунальним підприємствам. Продукція заводу сертифікована та відповідає вимогам чинного Законодавства України, а система управління якістю відповідає вимогам стандарту ISO 9001: 2009.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: