Четвер, 18 квітня 2019 16:00

На базі Renault Master створили медичний рефрижератор

SpecMachinery.com.ua продовжує розповідати про проекти, реалізовані вітчизняними майстрами. На цей раз - українські фахівці створили спец-рефрижератор для перевезення лікарських препаратів на базі Renault Master.

Як розповіли в прес-службі виробника, компанії Polycar, замовнику був необхідний автомобіль з фургоном для перевезення різних лікарських препаратів. При перевезенні таких препаратів необхідна підтримка низького температурного режиму, тому було запропоновано виготовлення рефрижераторного фургона і установка холодильного обладнання Thermo King С250 max 30.

При цьому автомобіль повинен був вміщати до 7 палет одночасно. В результаті було вибрано шасі Renault Master – передає SpecMachinery.com.ua.

Габаритні розміри і технічні характеристики шасі Renault Master дозволили встановити рефрижераторний фургон з внутрішніми габаритами (ДхШхВ) 3650х2100х2000 мм.

Каркас автомобіля виконаний з нержавіючої сталі, платформа являє собою зварену конструкцію з металевих профілів. В якості обшивки стін і стельової частини використовували сендвіч панелі, зовнішня і внутрішня обшивка оцинкованими листами з полімерним покриттям білого кольору.

У покритті полу також передбачений шар термоізоляції, верхній шар – наливний, з антиковзаючим покриттям.

Також при виробництві фургона враховували, що для всіх використаних матеріалів має бути можливість обробляти рідкими дезінфікуючими засобами.

По периметру на стінках виконана отбортівка з рифленого алюмінію на висоту 250 мм.

На сьогоднішній день - автомобіль вже переданий замовнику.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: