Вівторок, 20 лютого 2024 11:07

До України завезли велику партію нових вантажівок

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС отримав нову велику партію потужних автомобілів марки SHACMAN.

Це самоскиди SHACMAN X3000 (6х4) з П-подібним та U-подібним кузовом, тягачі SHACMAN X3000 (4х2, 6х4) та шасі SHACMAN X3000 (6х4).

Самоскид SHACMAN серії X3000 має оптимальну вантажопідйомність 25 000 кг. Кузов із заднім розвантаженням з підігрівом має об’єм 19,3 куб.м. Наявні пневмогідроприводи під причіп самоскида.

Підключення обладнання безпосередньо від двигуна або від коробки відбору потужності. Самоскид має тент з електричним приводом, за допомогою якого можна з легкістю за лічені секунди захистити вантаж від атмосферних опадів.

Сідельний тягач SHACMAN X3000 — новинка автомобільного ринку України. Автомобіль побудований для тривалого та надійного використання. Міцна рама та компоненти гарантують довгий термін служби, навіть при інтенсивному використанні.

Шасі SHACMAN X3000 надають доступні рішення для мобільності, легко адаптуючись під виконання різноманітних завдань, а ще вони мають просту та надійну конструкцію.

Кабіна X3000 двомісна, з одним спальним місцем оснащена пневмосидінням водія з підлокітником, електросклопідйомниками, підігрівом дзеркал заднього виду, клімат контролем, круїз контролем та центральним замком із дистанційним керуванням.

Рульова колонка регулюється за кутом нахилу і висотою. Підвіска кабіни – чотири амортизатори, задні амортизатори з гідравлічним замком. Шасі укомплектовано денними ходовими LED вогнями та протитуманними фарами.

Тягачі X3000 оснащені високою кабіною, з двома спальними місцями (ширина нижньої полиці – 880 мм, верхньої – 750 мм).

Всі автомобілі оснащені потужними двигунами (6-ти циліндровий, рядний дизель c турбонаддувом Weichai WP12.430E50 (ЄВРО-5) потужністю 430 к.с. (раніше на ринку України працювали автомобілі SHACMAN X3000 з двигунами потужністю 375 к.с.).

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, КПП — Fast Gear механічна, 12-ти ступенева (12+2), повністю синхронізована забезпечує плавну й ефективну роботу. 




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: