Четвер, 25 січня 2024 12:57

В Сумах працюватиме цікава комунальна машина вітчизняного виробництва

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вакуумна машина АТ МВ-0702, що виготовлена на Кременчуцькому заводі комунальної техніки «Альфатекс», відвантажена до міста Суми.

Автомобіль муловсмоктувальний АТ МВ-0702 на шасі DAYUN CGC1120 призначений для вакуумного очищення вигрібних ям та каналізаційних колекторів, для подальшого транспортування та вивантаження рідких відходів в місцях їх утилізації.

Спеціальне обладнання складається з цистерни, вакуумного насоса з приводом, сигнально-запобіжного пристрою, приймального лючка зі всмоктуючим шлангом, кранів керування з трубопроводом та додаткового електрообладнання.

Додатково автомобіль комплектується ежекторною насадкою для збільшення глибини всмоктування до 8 м та механізмом відкривання заднього дна для очищення ємності від мулових накопичень.

Асенізаційна машина оснащена потужним вакуумним насосом, який легко відкачує побутові або промислові відходи завдяки створеному розрідженню у цистерні. Крім того, вона відповідає високим стандартам експлуатації навіть в найскладніших умовах.

Технічні характеристики вакуумного обладнання включають:

Місткість цистерни — 5,0 куб.м.

Глибина очищення — 4,5 м. (8 метрів із насадкою).

Час наповнення цистерни — 6-8 хв.

Продуктивність вакуум-насоса — 240 куб. м/год.

Максимальне розрідження в цистерні — 0,08 МПа.

В особливості конструкції входять додаткові опції та оснащення спецтехніки.

Базою для цієї моделі стало шасі DAYUN CGC1120 (4х2) з комфортабельною кабіною, включаючи спальне місце.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автомобіль оснащений дизельним 4-циліндровим двигуном Weichai WP4.1Q160E50 з потужністю 150 к.с. та 6-ступінчастою механічною коробкою передач Shaanxi Fast Gear 6J70T.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: