Понеділок, 15 січня 2024 14:29

На Харківщині працюватиме нова вітчизняна комунальна машина

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, вакуумна машина марки АТ з надбудовою власного виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки «Альфатекс» відвантажена до Харківської області.

Машина має цистерну з місткістю 9,0 кубічних метрів, що дозволяє вміщувати значну кількість відходів. Глибина очищення становить 4,0 метра, забезпечуючи ефективне очищення забруднених місць.

Час наповнення цистерни займає всього 6-8 хвилин, що свідчить про швидкість роботи. Вакуум-насос здатний працювати з продуктивністю 240 кубічних метрів на годину й забезпечує ефективне відкачування відходів.

Максимальне розрідження в цистерні становить 0,08 МПа, забезпечуючи повну продуктивність процесу.

Конструкція асенізаційної машини має також свої особливості. Додаткові опції та оснащення спецтехніки роблять її ще більш функціональною та універсальною під час виконання різних комунальних завдань.

 Шасі JAC N200 (4х2) з комфортною тримісною кабіною, включаючи спальне місце, вперше стало базою для вакуумної машини марки АТ.

Як повідомляє SpecMachinery.com.ua, автомобіль оснащений турбодизелем ISD285 50 стандарту Євро-5 потужністю 271 к.с. та 8-ступінчастою механічною коробкою передач.




Купити техніку

Продати техніку

Оренда техніки

Підпишіться на новини спецтехніки:

News: